.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δημοτική αρχή Βύρωνα – κάμερες παντού


Κάμερες παντού

από τη φάση της επικοινωνίας στη φάση της παρακολούθησης

Δημοτική αρχή Βύρωνα - κάμερες παντούΗ δημοτική αρχή έχει τελικά χρήματα, παρά το ότι ο δήμος είναι χρεωκοπημένος για τους παιδικούς σταθμούς, την πρόνοια, τις υποδομές, την έγκαιρη πληρωμή των μισθών των εργαζόμενων.

Έχει χρήματα για το νέο δόγμα της επιτήρησης, της παρακολούθησης των κινήσεων των εργαζόμενων σήμερα και πιθανά αύριο των κατοίκων. Ανέθεσε σε εταιρεία και υλοποίησε την εγκατάσταση καμερών παρακολούθησης στα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης και στο κυλικείο του νεκροταφείου. Το σύστημα σχεδιάζει να επεκτείνει και σε άλλους χώρους.

Είναι φανερό ότι στη νέα εποχή που διαλύονται οι κοινωνικές παροχές, τα εργασιακά δικαιώματα, οι δομές δημόσιας υγείας, ασφάλισης, παιδείας, το κράτος, οι κυβερνήσεις και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα για να περάσουν την πολιτική τους εντείνουν τα μέτρα καταστολής και αυταρχισμού. Το δημοτικό κατεστημένο πιστός υπηρέτης της πολιτικής της τρόικας και των μεγάλων συμφερόντων εφαρμόζει τα μέτρα παρακολούθησης που είναι ενταγμένα στο γενικότερο κλίμα παρακολουθήσεων των κινήσεων όλων μας και επέκτασης του κλίματος φόβου.

Τα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματα δεν χωρούν στο καθεστώς του «Μεγάλου αδελφού».

Να οργανωθούμε και με συλλογικό αγώνα να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών, την υπεράσπιση των εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων, κόντρα στον αυταρχισμό, τις παρακολουθήσεις και την καταστολή.

Απαιτούμε:
Την αφαίρεση των καμερών και την ανάκληση κάθε παρόμοιου μέτρου παρακολούθησης εργαζόμενων και κατοίκων.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ – ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ Ε.Ε. – ΕΥΡΩ – ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΗΜ. ΑΡΧΩΝ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ – ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών ΒύρωναΚριτικές - Συζήτηση

Δημοτική αρχή Βύρωνα - κάμερες παντού

Απαιτούμε την αφαίρεση των καμερών και την ανάκληση κάθε παρόμοιου μέτρου παρακολούθησης εργαζόμενων και κατοίκων

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz