.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δήλωση του Τουργκούτ Καγιά – Απεργία πείνας ενάντια στην έκδοσή του


Φίλοι, σύντροφοι

Σήμερα, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την έκδοσή μου στο φασιστικό τουρκικό κράτος. Η σημασία της απόφασης είναι ενδεικτική το πώς αντιδραστικά κράτη συνεργάζονται όταν χρειάζεται. Διότι το ίδιο δικαστήριο αποφάσισε τη μη έκδοση των Τούρκων αξιωματικών που οργάνωσαν το φασιστικό πραξικόπημα. Αυτό δείχνει ότι τα αντιδραστικά κράτη συνεργάζονται όταν πρόκειται για επαναστάτες και κομμουνιστές. Δύο τάξεις, δύο εχθρικά στρατόπεδα συνεχίζουν την πάλη.

Συνελήφθηκα στην Ελλάδα ως επαναστάτης. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που κυκλοφορεί εξυπηρετεί την αντίδραση και τον εχθρό. Δεν εξυπηρετεί την τάξη μας και τον λαό μας.

Αυτή τη στιγμή είμαι στην επικίνδυνη θέση να εκδοθώ από το ελληνικό κράτος στο φασιστικό τουρκικό κράτος. Η διεθνής συμπαράσταση που έχει ξεκινήσει είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη.

Στέλνω σε όλους τους επαναστατικούς μου χαιρετισμούς. Ο αγώνας συνεχίζεται.

Τώρα, η διαδικασία έκδοσης είναι στα χέρια του υπουργού Δικαιοσύνης. Πληροφορώ τους πάντες ότι αύριο θα αρχίσω απεργία πείνας ενάντια στην συνεργασία των δύο αντιδραστικών κρατών για να σταματήσει η διαδικασία έκδοσης και να αφεθώ αμέσως ελεύθερος.
Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη

Με επαναστατικούς χαιρετισμούς
Turgut Kaya
30-05-2018

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 80.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.