.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Για την συνάντηση αντιπροσωπειών ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ


antarsya_marsΔελτίο Τύπου για την συνάντηση αντιπροσωπειών ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπείες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΜΑΡΣ.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οι εκτιμήσεις των δύο χώρων για το αποτέλεσμα των εκλογών και η εξέλιξη της πολιτικής τους συνεργασίας των δυο χώρων το επόμενο διάστημα.

Σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών κοινή ήταν η πεποίθηση ότι η ήττα της αντιδραστικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανοίξει δρόμους βελτίωσης της ζωής των εργαζομένων εφόσον ακολουθηθεί μια πολιτική ρήξης με την ευρωζώνη, τους δανειστές και τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Η διαπραγμάτευση που διεξάγει η σημερινή κυβέρνηση με δεδομένη την άρνηση των μονομερών ενεργειών, την αποδοχή του χρέους και την δέσμευση σε νέο πρόγραμμα εντός των ασφυκτικών περιορισμών της ευρωζώνης δεν προοιωνίζουν θετικές εξελίξεις για τους εργαζόμενους.

Το αποτέλεσμα της πολιτικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ εκτιμήθηκε σαν θετικό, τόσο ως προς το περιεχόμενό της, όσο και ως προς το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα μέσα στο κλίμα της έντονης πολιτικής και εκλογικής πόλωσης που δόθηκε η εκλογική μάχη αυτή.

Οι δύο αντιπροσωπείες επιβεβαίωσαν την θέλησή τους για την συνέχιση της πολιτικής συνεργασίας. Θεωρούν ότι θα λειτουργήσει σαν πόλος συσπείρωσης ενός ευρύτερου αγωνιστικού, αριστερού δυναμικού.

Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νέα συνάντηση για να συγκεκριμενοποιηθούν τα επόμενα βήματα και οι πολιτικές πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούνΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Για την συνάντηση αντιπροσωπειών ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ"

srtim

οταν γραφει συναντηθηκαν οι αντιπροσωπειες τι ακριβως εννοει; Οτι συανντηθηκαν οι ΑΡΑΝ/ΑΡΑΣ μαζι με τους υπολοιπους ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οι ΑΡΑΝ/ΑΡΑΣ μαζι με το κυριο αλαβανο ως ΜΑΡΣ ;

wpDiscuz