.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Για να πάνε τα πράγματα αλλιώς, συζητάμε και παρεμβαίνουμε – Ανοιχτό κάλεσμα


ANTARSYA1Οι εκλογές τέλειωσαν, άλλο ένα επεισόδιο στη συγκλονιστική και αντιφατική πορεία της κοινωνικής σύγκρουσης. Το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών και ο συσχετισμός που διαμορφώνει καθιστά επιτακτική την ανασυγκρότηση του κινήματος και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, πιο επιτακτική την ανάγκη του κοινωνικού και πολιτικού μετώπου για την αντεπίθεση.

Εκτιμούμε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να πάνε αλλιώς τα πράγματα στην αριστερά και στην κοινωνία, ότι τα υπάρχοντα σχήματα από μόνα τους δεν απαντούν στις σημερινές ανάγκες αλλά και ότι μια δυνατή, ανασυγκροτημένη ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ευρύτερο μέτωπο της αριστεράς είναι απαραίτητος όρος για την αντεπίθεση του κινήματος.

Με τις σκέψεις αυτές, που πιστεύουμε πως συναντώνται με τον προβληματισμό μεγάλου αριθμού αγωνιστών/στριών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και συνολικά της αριστεράς, καλούμε τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έχουν αντίστοιχες αναζητήσεις σε συνάντηση-συζήτηση την Παρασκευή 25/9 στα γραφεία της Ταξικής Κίνησης (Σολωμού 13, Εξάρχεια, 4ος όροφος) στις 7μμ. εν όψει και της επερχόμενης συνδιάσκεψης.

Θεωρούμε αυτή την κίνηση φυσική συνέχεια της προσπάθειας για να γίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ των μελών, της παρέμβασης με το κείμενο «Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ της ελπίδας», της πρότασης που καταθέσαμε στο ΠΣΟ της 30/8. Μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη μεγάλη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στην ανατρεπτική αριστερά, τις μεγάλες κινηματικές προκλήσεις η απάντηση είναι πάντα ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Ενωτική Πρωτοβουλία Παρέμβασης και ΔιαλόγουΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

2 Σχόλια στο "Για να πάνε τα πράγματα αλλιώς, συζητάμε και παρεμβαίνουμε – Ανοιχτό κάλεσμα"

αλήθειας

Μπράβο σε αυτή την πρωτοβουλία μελών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αρκεί να έχουν και να έχουμε ως πυξιδα την διαπίστωση που λέει πως το μέτωπο θα χτιστεί βάσει τόσο των κεντρικών πολιτικών επίδικων (ένα απο αυτά είναι και η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΠΛΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΕΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩ κα η προετοιμασία αυτής), όσο και της ΚΟΙΝΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ σε γειτονιές και χώρους δουλειάς!

Εκλογικές συγκολλήσεις και μέτωπα παραγόντων και κομπρεμί οργανώσεων ΜΑς ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ!!!!

Κώστας

η αναγκαία διπλή έξοδος με εργατική εξουσία (τελικά εκεί πάει) είναι η θέση του ΚΚΕ, δώστε ρε σύντροφοι, οσοι είστε με αυτά, ένα βιογραφικό, μπορεί να σας δεχτούν, γιατί ποια είναι πια η σπουδαία διαφορά με το ΚΚΕ ? Παρατάξεις ΚΚΕ λέει το ΚΚΕ, αντικαπιταλιστικές λέει το μεγαλύτερο και ηγεμονικότερο μέρος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, στην ΕΕ και θέμα εξουσίας-κυβέρνησης λέτε τα ίδια, και τελικά τι μένει ? Ένα «ούτε βέβαια η μετάθεση στο μέλλον από το ΚΚΕ είναι σωστή» και από κάτω διαβάζεις την ίδια ακριβώς μετάθεση.

ούτε βέβαια τα ανέκδοτα της ΛΑΕ για την Δανία είναι η απάντηση, ούτε τα ψηφίστε ΛΑΕ και τέλος τα μνημόνια, προλαβαίνω τις ενστάσεις.

το βασικό είναι το εξής. Οι σύντροφοι λένε ότι πρέπει να κάνουμε μέτωπο ρεφορμιστών επαναστατών και το ΝΑΡ λέει όχι. Ας αρχίσουμε από αυτό σύντροφε «αλήθειας» και όχι από τα μπούλετ.

αυτή είναι η πολιτική συζήτηση που χρωστάμε στην επαναστατική αριστερά

«κάποιος σύντροφος»

wpDiscuz