.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Γερμανοί συνδικαλιστές στο ραδιόφωνο της ERTopen


Ράδιο ΠαντιέραΣήμερα στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen, 6μμ

……………..

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Οι εκλογές στη Γερμανία και το εργατικό κίνημα

Στον απόηχο των προχθεσινών βουλευτικών εκλογών στη Γερμανία, μια ομάδα Γερμανών εργαζομένων και συνδικαλιστών επισκέπτεται την Ελλάδα. Δύο από αυτούς θα συμμετάσχουν στην εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Θα συζητήσουμε μαζί τους για το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών και το νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται, για το εργατικό κίνημα στη Γερμανία και την Ελλάδα, καθώς και για τις πρόσφατες μαχητικές διαδηλώσεις στο Αμβούργο κατά της συνόδου των G-20.

Μαζί μας στο στούντιο της ERTopen, θα βρίσκονται οι Γερμανοί συνδικαλιστές:

-Rolf Beker, μέλος του συνδικάτου VERDI (Συνδικάτο Εργαζομένων στις Υπηρεσίες),

-Doris Heinemann-Brooks, συνδικαλίστρια στο χώρο των Εργαζομένων στο λιμάνι του Αμβούργου,

-καθώς και ο Ντίνος Παλαιστίδης, συνδικαλιστής από το Σύλλογο Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου και Ψηφιακών Μέσων Αττικής, ο οποίος συμμετέχει στην Οργανωτική Ομάδα που στηρίζει την επίσκεψη του γκρουπ των Γερμανών εργαζομένων και συνδικαλιστών.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα θα είναι ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5.
Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Στα Χανιά, μας ακούτε στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 14
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz