.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βαθύ μαύρο


Πρόσφατα εκδηλώθηκε μια άνευ προηγουμένου χυδαία διαδικτυακή επίθεση από τον ιστότοπο Βαθύ Κόκκινο σε αγωνιστές, δημοσιογράφους και συλλογικότητες, ανάμεσά τους στην Παντιέρα και σε έναν εκ των συντελεστών της, τον Νίκο Ξηρουδάκη.

Η εντελώς ανυπόστατη αυτή επίθεση χρησιμοποιεί φρασεολογία και πρακτικές έξω από κάθε πολιτική αντιπαράθεση ή κινηματική λογική. Ξεπερνά κάθε όριο, αποκαλύπτοντας λογικές μικροϊδιοκτησίας του διαδικτύου.

Οι χυδαιότητες που αναπαράγονται επιστρέφουν σε όσους τις γράφουν. Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε σε αυτόν τον δρόμο, που σε τίποτα δεν θυμίζει κάτι από το κόκκινο της μαχόμενης Αριστεράς.

Η συμβολή του συλλογικού εγχειρήματος της Παντιέρας στην υπόθεση της αντικαπιταλιστικής και κομμουνιστικής Αριστεράς, στον θεωρητικό και πολιτικό διάλογο και σε κάθε αγωνιστικό σκίρτημα δεν μπορεί να αμαυρωθεί. Ο καθένας κρίνεται από τις αρχές, τον πολιτικό πολιτισμό και την κοινωνική πρακτική του.

Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ, 21.1.2018Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 96.92% ( 13
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

2 Σχόλια στο "Βαθύ μαύρο"

ονομα

Ο ρόλος της συγκεκριμένης ιστοσελίδας είναι ο συγκεκριμένος εδώ και καιρό. Αλλά ρε παιδιά το ΚΚΕ τόσο καιρό το είχε πεθάνει στο χαφιεδιλικι κάτι να βγείτε να πείτε δεν βγήκατε.

Αλέξης

ίσως να έχεις δίκιο σε αυτό… Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή με τα διάφορα… «ανεξάρτητα» δήθεν site και μέσα του δικτύου…

wpDiscuz