.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι οι καθηγητές από το Υπουργείο Παιδείας


Αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι οι καθηγητές από το Υπουργείο Παιδείας

Σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι υπάρχει ραντεβού των καθηγητών που είναι σε διαθεσιμότητα και της ΟΛΜΕ με το Υπουργείο Παιδείας.

01.50 Αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι οι καθηγητές από το Υπουργείο Παιδείας. Σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι υπάρχει ραντεβού των καθηγητών που είναι σε διαθεσιμότητα και της ΟΛΜΕ με το Υπουργείο Παιδείας. Σε στάση εργασίας 11 -2 και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας καλεί η ΟΛΜΕ τους καθηγητές.

Τα μέλη του Δ.Σ της ΟΛΜΕ και εκπρόσωποι των Παρεμβάσεων -Κινήσεων Εκπαιδευτικών Σταμάτης Νικολάου και Σταύρος Τζιορτζώτης κατά τη διάρκεια της εξόδου τους από το Υπουργείο Παιδείας δήλωσαν ότι «η πολιτική των απολύσεων και του στραγγαλισμού του δημόσιου σχολείου και των μαθητών πάει χέρι με χέρι με την καταστολή. Και για μια ακόμη φορά, απόψε το Υπουργείο Παιδείας και οι αστυνομικές δυνάμεις έδειξαν πολύ καλά αυτή τους την πλευρά»

01.35 Σταύρος Τζορτζιώτης (μέλος Δ.Σ. ΟΛΜΕ – Μέσα από το Υπουργείο Παιδείας) :Τελεσίγραφο αστυνομικών δυνάμεων προς τους καθηγητές : Εάν δεν βγείτε από το Υπουργείο Παιδείας επεμβαίνουμε και σας συλλαμβάνουμε.

01.15 Τα ΜΑΤ κυκλώνουν τους καθηγητές μέσα στο αμφιθέατρο του Υπουργείου παιδείας

Πηγή: http://www.alfavita.grΚριτικές - Συζήτηση

Αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι οι καθηγητές από το Υπουργείο Παιδείας

Σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι υπάρχει ραντεβού των καθηγητών που είναι σε διαθεσιμότητα και της ΟΛΜΕ με το Υπουργείο Παιδείας. Σε στάση εργασίας 11 -2 και συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας καλεί η ΟΛΜΕ τους καθηγητές.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz