.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Απελπισία στη Χρυσή Αυγή μετά τη συγκέντρωση των Ιμίων


Η συγκέντρωση των Ιμίων ήταν άλλη μια απόδειξη της απομαζικοποίησης της Χρυσής Αυγής στο επίπεδο του δρόμου. Αδιάψευστος μάρτυρας το βίντεο που ανέβασε ο “Στόχος” που παραλείπει τις γνωστές, α λα Ρίφενσταλ, σκηνοθεσίες της Χρυσής Αυγής. Ο ανεγκέφαλος Στοχικός που ανεβάζει κάθε χρόνο στο youtube το σχετικό βίντεο, στήνοντας μια κάμερα κάπου στη Βασιλίσσης Σοφίας (πριν ή μετά το Πολεμικό Μουσείο) και τραβώντας την “πορεία”, μας προσφέρει αδιάψευστη απόδειξη ότι η δυνατότητα κινητοποίησης της Χρυσής Αυγής όχι απλώς φθίνει, αλλά πνέει τα λοίσθια. Ας το πάρουμε αντίστροφα:

Έτος 2013: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια 16:47 λεπτά μέχρι να περάσει όλη η φασιστική πορεία (η κάμερα είναι στημένη λίγο πιο πέρα από το Πολεμικό Μουσείο προς Χίλτον, εκεί που το ρεύμα είναι διπλό, όποτε οι συγκεντρωμένοι, βαδίζοντας στο ένα ρεύμα, φαίνονται περισσότεροι).

Έτος 2014: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια 11:00 λεπτά (η πορεία είναι σαφώς πιο μικρή, αλλά εξακολουθεί να είναι πυκνή, πιάνει όλο το διάζωμα του δρόμου).

Έτος 2015: Το βίντεο έχει χρονική διάρκεια ΜΟΛΙΣ 06:57 λεπτά (η πορεία είναι απελπιστικά πιο μικρή και πιο αραιή από όλες τις προηγούμενες. Οι “πορευόμενοι” πιάνουν ένα μόνο μικρό κομμάτι του δρόμου προκειμένου να απλώσουν το μήκος της, αλλά μάταια! Στα 6 λεπτά έχουν περάσει όλοι).

Η φετινή κινητοποίηση ήταν από τις πιο μικρές, έστω κι αν στο βίντεο φαίνονται τα λεωφορεία από άλλες πόλεις: πρόκειται δηλαδή για πανελλαδική κινητοποίηση. Μετά από όλα αυτά, η καρέκλα του Χρυσαυγίτη, αρσενικού Ρίφενσταλ, Βασίλη Τσίτουρα φαίνεται να τρίζει, μιας και ακόμα και τα τηλεοπτικά πλάνα δεν μπορούσαν να κρύψουν τους άδειους δρόμους στη συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης…

jailgoldendawn.comΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 87.50% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz