.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Απέκλεισαν την αίθουσα του δημ. συμβουλίου Κορυδαλλού για να ματαιώσουν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ


korydallosΣε κατάληψη της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορυδαλλού για να μη γίνει εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ο Τρύφων Αλεξιάδης θα εκλαΐκευε την μνημονιακή οικονομική πολιτική της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμένου, έχουν προβεί από σήμερα το μεσημέρι εργαζόμενοι και  άνεργοι της περιοχής οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

 

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται από κατοίκους του Κορυδαλλού αποκλεισμός της αίθουσας του δημ. συμβουλίου λόγω της προγραμματισμένης για το απόγευμα (19.00) εκδήλωσης για τη φορολογική πολιτική της κυβέρνησης.

Μία μέρα μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ Κορυδαλλού-Νικαίας διοργανώνει εκδήλωση στη γειτονιά μας με θέμα τη “φορολογική πολιτική της κυβέρνησης” και ομιλητή τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρ. Αλεξιάδη.

Σαν εργαζόμενοι και άνεργοι της περιοχής θεωρούμε απόλυτο εμπαιγμό το να καλείται υφυπουργός να εκθέσει την εγκληματική αντιλαϊκή πολιτική των μνημονίων, το να διεξαχθεί μια “συζήτηση” για τον τρόπο που μας καταστρέφουν και καταδικάζουν σε αργό θάνατο εκατομμύρια κόσμου, αφού πρώτα υφάρπαξαν ψήφους κάνοντας εμπόριο ελπίδας και αφού καπηλεύθηκαν τους αγώνες που δόθηκαν την περασμένη πενταετία.

Σαν κομμάτι της κοινωνίας η οποία βυθίζεται όλο και περισσότερο στο βούρκο της ανέχειας και των οικονομικών αδιεξόδων, δε δίνουμε κανένα συγχωροχάρτι και καμία ανοχή σε όσους συνεχίζουν την καταστροφή των εργαζομένων και των ανέργων, των νέων, των συνταξιούχων και της κοινωνικής πλειοψηφίας επειδή εμφανίζονται με δημοκρατικό, αριστερό και φιλολαϊκό προσωπείο.

Η αντίσταση στην εφαρμογή των αντικοινωνικών και εγκληματικών μέτρων και ο αυτοοργανωμένος αγώνας για αξιοπρεπή ζωή είναι μονόδρομος.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας 7/12 έχουμε προχωρήσει σε αποκλεισμό της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου και απαιτούμε τη ματαίωση της εκδήλωσης.

εργαζόμενοι – άνεργοι αγωνιζόμενοι κάτοικοι ΚορυδαλλούΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz