.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιπολεμική διεθνιστική συγκέντρωση έσπασε την απαγόρευση (Φώτο, Βίντεο)


Το μεσημέρι του Σαββάτου 30/1 πραγματοποιήθηκε αντιπολεμική διεθνιστική συγκέντρωση για τα 25 χρόνια από τα Ίμια. Η συγκέντρωση έγινε στο μνημείο των Ιμίων στην πλατεία Ρηγίλλης. (Δείτε το κάλεσμα εδώ)

Οι διαδηλωτές έσπασαν την απαγόρευση και την τρομοκρατία της αστυνομίας, φώναξαν διεθνιστικό αντιιμεπριαλιστικό όχι στον πόλεμο, τους πολεμικούς εξοπλισμούς, την ανθρωποθυσία του κεφαλαίου.

Στη συγκέντρωση στην πλατεία Ρηγίλλης, κάλεσαν Αντιφασιστικός Συντονισμός Αθήνας /Πειραιά, Antinazi Zone/YRE, Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα, Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος/Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, Καμπάνια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ/Οι ναζί στη φυλακή, Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό, Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών, Στέκι Μεταναστών/ Κοινωνικό Κέντρο, ΣΥντονισμός για το ΠΡΟσφυγικό ΜΕταναστευτικό.

Στήριξαν οι οργανώσεις: Αναμέτρηση-Ομάδα Κομμουνιστών-Κομμουνιστριών, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΡΑΝ, ΑΡιστερή ΕΝότητα, Διεθνιστική Εργατική Αριστερά, Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, Κόκκινο Νήμα, ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, Συνάντηση για μια Αντικαπιταλιστική – Διεθνιστική Αριστερά, Ξεκίνημα- Διεθνιστική Σοσιαλιστική Οργάνωση, ΟΚΔΕ Σπάρτακος.

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 77.50% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.