.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντίο Στέλιο!


othonaios-2Αποχαιρετούμε την Παρασκευή 11 Δεκέμβρη, στις 14.00 στο Α’ Νεκροταφείο, τον αγαπημένο φίλο, σύντροφο και τραγουδιστή της ζωής, καθηγητή Στέλιο Οθωναίο. Έφυγε από κοντά μας το πρωί της Τετάρτης 9/12/2015, μετά από μάχη.

Όσοι τον γνώρισαν, έχασαν έναν πολύτιμο, σπάνιο άνθρωπο, ανοξείδωτο με ανεξάντλητες αλκαλικές μπαταρίες κεφιού. Με μια φωνή, κάπου ανάμεσα σε Ξυλούρη και Καζαντζίδη. Ζούσε το τραγούδι, τραγουδούσε τη ζωή. Και χόρευε πετώντας.

Όσοι δεν τον γνώρισαν, έχασαν…

Δεν είμαστε σε θέση να γράψουμε περισσότερα αυτή τη στιγμή. Μόνο, ένα ευχαριστώ για όσα ζήσαμε μαζί. Και, ιδίως, για τον «Δεντρολίβανο», ξημερώνοντας 6 Αυγούστου στο πανηγύρι, στη Φολέγανδρο («Στη Φολέγανδρο όμορφά ‘ναι, όποια εποχή και νάναι…».)

Στέλιο, τώρα που φτάσαμε
στου πηγαδιού την άκρη,
τους τελευταίους στίχους μας
σου στέλνω με ένα δάκρυ…

Ν.Ξ.

………………………………………………………………………………………………………….

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε΄ ΕΛΜΕ ΑΘΗΝΑΣ

Σήμερα, Τετάρτη στις 8 πμ μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο έκλεισε τα μάτια του ο αγαπημένος μας σύντροφος και φίλος Στέλιος Οθωναίος. Η κηδεία θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθήνας την Παρασκευή στις 2 μμ.

Υπήρξε η ψυχή του σωματείου μας, του οποίου και για χρόνια διετέλεσε Πρόεδρος.  Καλό ταξίδι σύντροφε. Συνεχίζουμε τον αγώνα που μαζί σου δίναμε για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας

την ανακοίνωση της Ε’ ΕΛΜΕ και την φωτογραφία βρήκαμε στο alfavita.grΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz