.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ακούστε σήμερα στο Ράδιο Παντιέρα: Ένα αντίο για τον Χρίστο Μπίστη


Ράδιο ΠαντιέραΣτη μνήμη του αγωνιστή της επαναστατικής αριστεράς Χρίστου Μπίστη, που αποχαιρετήσαμε τη Δευτέρα 19/9 στο Α’ Νεκροταφείο, είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» που θα μεταδοθεί από το ραδιόφωνο της ERTopen την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00.

Καλεσμένοι στο στούντιο, η Αντωνία Βαφειάδου, δημοτική σύμβουλος Περιστερίου, και ο Νίκος Μιχαλίτσης, θα μας μιλήσουν για τις αναμνήσεις τους από τον Χρίστο Μπίστη.

Για την αγωνιστική του πορεία, τις πολιτικές του απόψεις αλλά και για την όχι ιδιαίτερα γνωστή καλλιτεχνική του πλευρά.

Για την αντίσταση στο καθεστώς της στρατιωτικής δικτατορίας, τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες των πρώτων χρόνων της μεταπολίτευσης φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας.

Στη διάρκεια της εκπομπής θα μιλήσουμε τηλεφωνικά με το ιστορικό στέλεχος του κομμουνιστικού κινήματος και ιδιαίτερα του μαρξιστικού-λενινιστικού ρεύματος, Γρηγόρη Κωνσταντόπουλο.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ο Νίκος Ξηρουδάκης.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz