.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αθλιοτήτων συνέχεια στο ΔΣ της ΟΛΜΕ για τη στοχοποίηση του προέδρου της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης


zaganidis-poreia-2ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ
24/05/2016
Γιώτα Ιωαννίδου, Κική Γιαννάτου

ΑΘΛΙΟΤΗΤΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΑΠΟ ΠΑΜΕ, ΔΑΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετά το κύμα συμπαράστασης που έχει εκδηλωθεί υπέρ του Χ. Ζαγανίδη, προέδρου της Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, εξαιτίας της  επίθεσης που δέχεται από μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ του, με στόχο την καρατόμησή του, ΠΑΜΕ και ΔΑΚΕ επιχειρούν να επιβάλουν εκ των άνω «σιγή νεκροταφείου». Με πρόταση του ΠΑΜΕ και τη σθεναρή υποστήριξη της ΔΑΚΕ, στο ΔΣ της ΟΛΜΕ, επιδιώκοντας να εξασφαλίσουν και την ανοχή των ΣΥΝΕΚ, μεθοδεύουν την καταδίκη της δήλωσης συμπαράστασης προς τον πρόεδρο της Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, εκπροσώπων, μελών ΔΣ,  36 ΕΛΜΕ που συμμετείχαν στη ΓΣ Προέδρων (21/5/2016) και προέδρων ΕΛΜΕ. Στην απαίτηση των υπογραφόντων/ υπογραφουσών το κείμενο συμπαράστασης, να σταματήσει αυτή η αήθης επίθεση, γιατί στο πρόσωπο του συναδέλφου, «δέχεται χτύπημα το σωματείο και το εκπαιδευτικό κίνημα», απαντούν με την κατάργηση του δικαιώματος προσωπικής τοποθέτησής τους.

Οι Παρεμβάσεις Δ.Ε δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση. Η απαξίωση και το χτύπημα του εκπαιδευτικού κινήματος, μετατοπίζοντας το κέντρο βάρους της συζήτησης των συλλογικών διαδικασιών του, από το πώς θα ανατρέψουμε το μνημονιακό Αρμαγεδώνα, στη στοχοποίηση των αγωνιστών του, εξυπηρετεί το πέρασμα της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ, ΔΝΤ. Πρέπει στα σοβαρά να αναρωτηθούν τα μέλη του ΠΑΜΕ, για την ευκολία με την οποία οι εκπρόσωποί τους συμμαχούν στα ΔΣ των Ομοσπονδιών με τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ, στην παραπάνω κατεύθυνση.

 Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 46.00% ( 5
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

1 Σχόλιο στο "Αθλιοτήτων συνέχεια στο ΔΣ της ΟΛΜΕ για τη στοχοποίηση του προέδρου της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης"

Ηλίας Τζ.

https://www.alfavita.gr/arthron/pame-ekpaideytikon-gia-tin-ypotithemeni-dioxi-toy-hristoy-zaganidi-i-otan-o-thytis
Aπαντήστε στα ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και αφήστε τους αλαλλαγμούς και γενικολογίες για «σκευωρίες» και άλλα λόγια για να μπετονάρουμε τα κοπάδια.
Ο κόσμος, που έχει απομείνει να αγωνίζεται δεν είναι πρόβατα, έχει κρίση.
Αρκετά με τους καισαρίσκους «αγωνιστές», ….που θέλουν νάναι και υπεράνω κριτικής! :
«Ο Αγωνιστής το διαβατήριό του οφείλει να το σφραγίζει κάθε μέρα!»
Αλλιώς θα κηρύττουμε «απεργίες διαρκείας» με συμβολική συμμετοχή(!) για «την τιμή των όπλων», όπως η περιώνυμη, που αποτέλειωσε το (όποιο) κίνημα των εκπαιδευτικών. Με αυτές τις νοοτροπίες, για να μην ξεχνιώμαστε…

wpDiscuz