.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αθήνα: Πλάνα από την πορεία στον ένα χρόνο από το ΟΧΙ (Βίντεο)


Στιγμιότυπα από την πορεία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης 5 Ιουλίου 2016 προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στον ένα χρόνο από το περήφανο ταξικό «ΟΧΙ»:Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.71% ( 7
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

6 Σχόλια στο "Αθήνα: Πλάνα από την πορεία στον ένα χρόνο από το ΟΧΙ (Βίντεο)"

Ταξικος

Ποτε δεν καταλαβα κ δεν θα καταλαβω,γιατι το ΣΕΚ με τις δυναμεις του(Εργ.αλληλεγγυη,ΚΕΕΡΦΑ,Συντονισμος)αντι να εχει ενα μαζικο και οργανωμενο μπλοκ,εχει τρια-τεσσερα μικρα…Οση δουλεια ριχνουν οι συντροφοι σε εκδηλωσεις,στην εφημεριδα κλπ,στον δρομο πληρης ανοργανωσια.

γνώστης

γιατί ΔΕΝ έχει δυνάμεις το ΣΕΚ, για αυτό.

νικος κ.

Ε αφού το είπε ο «γνώστης» έτσι θαχει το πράγμα…Το ΣΕΚ έχει καρπούς μέσα στην κοινωνία και αυτό φαίνεται στις επιτυχημένες κ μαζικές εκδηλώσεις του για το ΟΧΙ,τα Ιουλιανά,το προσφυγικό,το Brexit κλπ αλλά και απο την αποδοχή της δράσης του σε ΑΕΙ/ΤΕΙ απο τους φοιτητές μέσα απτο σχήμα του «ΣΕΚ στις σχολές» και απτο γεγονός οτι σε πολλούς χώρους δουλειάς και κέντρα αγώνα διαβάζεται μαζικά η «Εργ.αλληλεγγύη» κάθε βδομάδα.Και πολλοί συντροφοι απτην υπόλοιπη εξωκ.αριστερά αναγνωρίζουν την αλληλέγγυα δράση σε προσφυγες/μετανάστες.

Γνώστης

πανθηρα, μην παίρνεις την επιθυμία σου για πραγματικότητα. Στην κεντρική γιορτή της εργατ. αλληλεγγύης πριν λίγες μέρες ήμουν. Και πάνω από 100-150 ατομα ΔΕΝ είχε! Επίσης να σου πως πως δεν έχω δει κανένα σχήμα «ΣΕΚ στις σχολές». ΕΑΑΚ βλέπω στην οποία το ΣΕΚ αποτελεί μια εκ των πολλών συνιστωσώ της, με μάλλον μικρή επιρροή εάν κρίνω από τις παρεμβάσεις που βλέπω στην πράξη.

Αν αυτά λές για το ΣΕΚ, τι να πει το ΝΑΡ που έχει υπερπολλαπλάσια μέλη; Να βγει στα κλαριά; Λίγη σεμνότητα πάνθηρα, δεν βλάπτει!

Γνώστης

συγνωμη,, η απάντηση αφορά τον Νίκο Κ. και ΟΧΙ τον πάνθηρα

Πάνθηρας *29

…Το κίνημα του ΟΧΙ μέχρι τέλους «ηττήθηκε» μετά την κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και το μνημόνιο που ψηφίστηκε από την πλειοψηφία της βουλής. Το συγκλονιστικό 62% του ΟΧΙ, οι εκδηλώσεις, οι πορείες που έγιναν….δεν είχαν συνέχεια μετά την συνθηκολόγηση του Τσιπρα…..Έτσι οι επετειακοί αγώνες για να θυμίζουν ένα ένδοξο παρελθόν….μάλλον μνημόσυνο θυμίζουν (έτσι αποδείχτηκε και η πορεία από τον ένα χρόνο)…..
….θέλει συστηματική δουλειά και επιμονή για την έξοδο από την ΕΕ και το ευρώ…
….Όσο για το ΣΕΚ σέβομαι την δουλειά που κάνουν οι σύντροφοι στην κοινωνία παρόλο που διαφωνώ με την ανάλυση τους για την πολιτική κατάσταση…

wpDiscuz