.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Έξω το ΝΑΤΟ, από την Ελλάδα, την Ουκρανία και την …Αγία Παρασκευή!


Φυσάει ΚόντραΣτην πόλη μας, στην Αγ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ έχουμε ένα θλιβερό «προνόμιο»: Σε κάθε επέτειο μνήμης των επαναστάσεων και των αντιφασιστικών αγώνων του λαού μας να καταθέτει στεφάνι.το ΝΑΤΟ!!!

Η αιματοβαμμένη αυτή συμμαχία, που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα σε όλον τον κόσμο και στην περιοχή μας. Που σε συνεργασία με την άλλη ιμπεριαλιστική συμμαχία της ΕΕ, επέβαλαν φιλοναζιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία και ετοιμάζονται να την ματοκυλίσουν.

Η παρουσία τους, με την ανοχή και συνενοχή όλων των δημοτικών αρχών, προσβάλει βάναυσα το φιλειρηνικό και αντιιμπεριαλιστικό αίσθημα του λαού μας, είναι ένας επιπλέον λόγος να μετατρέψουμε σε διαδήλωση την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Καλούμε:

– Τη Δημοτική Αρχή και το δήμαρχο κ. Ζορμπά να απαγορεύσει την παρουσία εκπροσώπων του ΝΑΤΟ στην εκδήλωση μνήμης της Επανάστασης του 1821.

– Τις άλλες δημοτικές κινήσεις και όλες τις συλλογικότητες της πόλης να απαιτήσουν την απαγόρευση της παρουσίας του ΝΑΤΟ.

Τους πολίτες της Αγ. Παρασκευής να διαδηλώσουν την 25η Μαρτίου ενάντια στην καταστροφή της ζωής μας αλλά και στην παρουσία του ΝΑΤΟ στην πόλη μας.

 Κριτικές - Συζήτηση

Έξω το ΝΑΤΟ, από την Ελλάδα, την Ουκρανία και την ...Αγία Παρασκευή!

Καλούμε:

- Τη Δημοτική Αρχή και το δήμαρχο κ. Ζορμπά να απαγορεύσει την παρουσία εκπροσώπων του ΝΑΤΟ στην εκδήλωση μνήμης της Επανάστασης του 1821.

- Τις άλλες δημοτικές κινήσεις και όλες τις συλλογικότητες της πόλης να απαιτήσουν την απαγόρευση της παρουσίας του ΝΑΤΟ.

Τους πολίτες της Αγ. Παρασκευής να διαδηλώσουν την 25η Μαρτίου ενάντια στην καταστροφή της ζωής μας αλλά και στην παρουσία του ΝΑΤΟ στην πόλη μας.

Βαθμολογία Αναγνωστών: 10.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz