.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Άρχισαν οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές


eklogesΔελτίο Τύπου για την έναρξη των φοιτητικών εκλογών

Ξεκίνησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές παρά κάποιες μεμονωμένες προσπάθειες νοθείας εκ μέρους των κυβερνητικών παρατάξεων της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ.

Η ψήφος στις φετινές εκλογές στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ πρέπει να αποτελέσει μήνυμα της σπουδάζουσας νεολαίας απέναντι στην κυβερνητική λαίλαπα σε παιδεία-εργασία. Φοιτητές και σπουδαστές καλούνται να πάρουν θέση ενάντια στο σκοτεινό μέλλον της ανεργίας, της εκμετάλλευσης και της μετανάστευσης. Παράλληλα πρέπει να καταδικαστούν έμπρακτα όλες οι επιχειρούμενες αλλαγές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ όπως οι απολύσεις των διοικητικών κι οι διαγραφές φοιτητών.

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες αγωνιστές που πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια της ΕΑΑΚ. Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στις φετινές εκλογές για την καταδίκη των κυβερνητικών παρατάξεων ΔΑΠ-ΠΑΣΠ και την ενίσχυση των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς. Είναι κρίσιμο σε όλες τις εκλογικές μάχες να αναδειχθεί η προοπτική ενός άλλου δρόμου χωρίς χρέος-μνημόνια, εκτός των δεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρώ, για να περάσει ο πλούτος κι η εξουσία στα χέρια των εργαζομένων.

Η Νεολαία ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων!

Το Γραφείο Τύπου της
νεολαίας Κομμουνιστική ΑπελευθέρωσηΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz