.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Άρχισαν και πολιτικές διώξεις στην ΕΡΤ! Έχει να πεί κάτι ο Τσακνής για αυτό;


Με τέτοια ΕΡΤ, κρατική τηλεόραση μέχρι το μεδούλι της, ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν και οι διώξεις …πολιτικών φρονημάτων! Διοικητικά καταγγέλθηκε υπάλληλος της ΕΡΤ 3 επειδή “τόλμησε” να αντιπαρατεθεί εκτός τηλεοπτικού αέρα με τον “αξιότιμο” για τη ν ελληνική μνημονιακή κυβέρνηση, υπάλληλο της Ε.Ε, επικεφαλής της Ε.Ε στην Ελλάδα Πάνο Καρβούνη. Σε κάποιους στη διοίκηση της ΕΡΤ 3 δεν άρεσε που ένας υπάλληλος τους τόλμησε να πεί-εκτός αέρα ξαναλέμε- στον Π. Καρβούνη πως αυτά που έλεγε ήταν γελοιότητες. Γιατί ο κ. Καρβούνης χωρίς κανέναν αντίλογο προέτρεπε on air τους πολίτες να μην λένε τους δανειστές τοκογλύφους και άλλα τέτοια. Ο υπάλληλος κατηγορείται, όπως βλέπετε και στη φωτο του κατηγορητηρίου, να υψώσει τη φωνή του(!) στον επικεφαλής της Ε.Ε. Κι αυτό είναι ανεπίτρεπτο για την ΕΡΤ βάση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικού! Μάλιστα, έτσι. Ο Γενικός Κανονισμός προσωπικού χρησιμοποιείται για πολιτικές διώξεις, θυμίζοντας πλέον άλλες εποχές!

Λέει η πειθαρχική αναφορά εναντίον του υπαλλήλου:

<<Η μή τήρηση των κανόνων και των οδηγιών της εταιρείας σε συνδυασμό>> με τις διατάξεις ότι<<Οι εργαζόμενοι οφείλου να συμπεριφέρονται προς κάθε Προϊστάμενο, υφιστάμενο>>…<<ευπρεπώς και γενικώς κατά τρόπο που δεν θα προσβάλλει την επιχειρηματική και κοινωνική εικόνα και φήμη της ΕΡΤ Α.Ε>>.

Δηλαδή κατά το κατηγορητήριο της διοίκησης της ΕΡΤ, ο υπάλληλος της ΕΡΤ που απλώς εξέφρασε σε υψηλούς τόνους την αντίδραση του ενάντια στην μνημονιακή πολιτική. Δηλαδή ο εργαζόμενος το μόνο που έκανε είναι έντονη κριτική για την πολιτική των μνημονίων και όχι φυσικά προσωπική επίθεση στον κ. Καρβούνη.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η άποψη του ιδίου του Π. Καρβούνη για την ενέργεια της διοίκησης της ΕΡΤ να οργανώσει πειθαρχική δίωξη, επί της ουσίας πολιτική δίωξη εναντίον του εργαζόμενου τη ΕΡΤ. Καλό θα ήταν όμως να πάρει άμεσα θέση το ΔΣ της εταιρείας, ο Διονύσης Τσακνής που έχει δείξει την ευθιξία του και ο μέτοχος της κρατικής εταιρείας.
Σε διαφορετική περίπτωση, θα καταγραφούν ως συνένοχοι της πρώτης πολιτικής δίωξης στην ΕΡΤ σε εποχή μνημονίων!

Πηγή: mediatvnews.grΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 77.50% ( 4
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

27 Σχόλια στο "Άρχισαν και πολιτικές διώξεις στην ΕΡΤ! Έχει να πεί κάτι ο Τσακνής για αυτό;"

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ούτε ιδιωτικά βοθροκάναλα, ούτε κρατική ΕΡΤ παραμάγαζο του κράτους και της ΕΕ. Ανεξάρτητα, σοβαρά και έγκυρα ΜΜΕ. ΑΥΤΟ θέλουμε, ΑΥΤΟ έχουμε ανάγκη

ένας

«Ανεξάρτητα» από τι;

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανεξάρτητα από κράτος, κεφάλαιο και τις γνωστές κομματικοκεντρικές σκοπιμότητες που βαφτίζουν το κρέας ψάρι, και την επιθυμία πραγματικότητα φίλε «ένα»

ένας

Τι είναι «οι γνωστές κομματικοκεντρικές σκοπιμότητες»;

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Αυτές που πιθανόν να γνωρίζεις πολύ καλά φίλε ένα, και που ίσως τις αναπαράγεις και εσύ στην παρέα σου.

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Και οι «οι γνωστές κομματικοκεντρικές σκοπιμότητες», φίλε «ένα», δεν είναι άλλες, από τις εξής: α. Μια ηλίθια αισιοδοξία/ντόπα στην οποία αρέσκεται πχ το ΣΕΚ και η οποία δεν πατάει πουθενά, β. η διαστρέβλωση των θέσεων διαφόρων οργανώσεων ή/και κομμάτων της αριστεράς προκειμένου να στηθεί ένα σκιάχτρο για να νομιμοποιηθεί η πολιτική ενός κόμματος ή μιας οργάνωσης, κλπ.

ενας

Τώρα με μπέρδεψες χειρότερα:
Από το (α.) μιλάς για το ΣΕΚ. Αυτό δεν ανήκει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
(β.) ενα παραδειγματάκι κι εδώ;

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Το ΣΕΚ είναι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, όμως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι μέτωπο με την δική του αυτοτελή λειτουργία σε σχέση με τις οργανώσεις που συμμετέχουν σε αυτήν. Συνεπώς η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί κάλλιστα να ασκεί κριτική σε επιμερους πλευρές της πολιτικής που ασκεί μια συνιστώσα της.

Για το δεύτερο φίλε Ενα, μπορείς και εσύ να δώσεις παραδείγματα! Περιμένω με χαρά!

lathranagnostis

Καταπληκτικό!!!!!
Τελικά, στα μέτωπα, μπορεί κανείς να προσθέσει μήλα με αχλάδια και να τα πουλήσει σαν……καρπούζια!

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Λαθραναγνώστη, όταν μιλήσεις σε κόσμο εκτός από τους φίλους σου, τότε μπορείς να καταλάβεις πως η μετωπική δράση είναι ένα δύσκολο εγχείρημα (πλην όμως αναγκαίο για τον λαό).

Β.Π.

Σοβαρά κριτήρια για τις συμμαχίες σας έχετε εσείς οι ΝΑΡιτες….

ενας

Πως να δώσω παραδείγματα, σε κάτι, που δεν καταλαβαίνω;

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

δεν καταλαβαίνεις «Ενας»; Γιατί; Δεν σου κόβει;

ενας

Είμαι άτομο μέσου άϊ-κιού. Αλλά για τις «κομματικοκεντρικές σκοπιμότητες» το λέω, δυσκολεύομαι, γι αυτό και ρωτάω.
Εσύ, που έθεσες το ζήτημα, γιατί δε βοηθάς;

ανταρσυος

σε βοήθησα οσο μπορούσα. Κάνε και συ κάτι. Μην θες μασημένη τροφή! Περιμένω να φέρεις παραδείγματα πως εσύ κατανοείς το όλο θέμα!

ενας

Μετάνοιωσες για το «κομματικοκεντρικές σκοπιμότητες»;
Κατανοητό, αλλά παραδέξου το.
Αν δεν έχεις το κουράγιο να υποστηρίξεις την άποψή σου, τότε μην τη λές!

ανταρσυος

μην προτρέχεις φίλε μου «ενας». Μια χαρά υποστηρίζω την άσποψή μου θεωρώντας με επιχειρήματα, πως είναι σωστή. ΕΣΥ μάλλον πρέπει να γράψεις! Περιμένω!

ενας

Αν δεν μπορούμε η φοβόμαστε να προσδιορίσουμε κάποιες απροσδιόριστες «κομματικές σκοπιμότητες», το πιθανότερο είναι η να μην υπάρχουν, η κάτι άλλο να εννοούμε.
Η λέξεις ανόητες, λοιπόν, η πες, αν έχεις κάτι στο μυαλό σου!

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Και μπορούμε και ΔΕΝ φοβόμαστε να προσδιορίσουμε τις «κομματικές σκοπιμότητες» που μείωσαν ιστορικά και εξακολουθούν να μειώνουν την εγκυρότητα, την πειστικότητα και το κύρος των πολιτικών και κινηματικών ΜΜΕ της Αριστεράς, ή της αναρχίας.

Πχ, το να λένε το α’ οι θέσεις μιας οργάνωσης/κόμματος της Αριστεράς και να παρουσιάζονται σαν να λένε το β’ από τα ΜΜΕ μιας άλλης δύναμης, με στόχο την μείωση και την «εύκολη» αντιμετώπισή της. Ομως τελικά αυτό που γίνεται δεν είναι τπτ άλλο από την συνολική μείωση της αξιοπιστίας και του κύρους αυτών των ΜΜΕ.

ΑΥΤΟ εννοώ «κομματικές σκοπιμότητες». ΚΑι αυτό πρέπει να το υπερβούμε.

ενας

Ποιά εννοείς «οργανώσεις/κόμματα της Αριστεράς»; Και ποιά «άλλη δύναμη» διαθέτει ΜΜΕ;

ανταρσυος

Φίλε «ενας», βάλε το μυαλό σου να δουλέψει!

κάποιος

εϊ «ένα» εγκεφαλογράφημα ευθεία έχεις και δεν μπορείς να απαντήσεις;

ανταρσυος

πχ, να μια κομματική σκοπιμότητα. Ο Ριζοσπάστης έκοψε άρθρο προσυνεδριακού διαλόγου. Συμβάλλει αυτή η λογική στην αξιοπιστία και το κύρος των ΜΜΕ της αριστεράς; Λέω πως όχι! Φυσικά ως αριστερά δεν εννοώ τον ΤΣΙΡΙΖΑ ο οποίος εδώ και καιρό έχει μεταλλαχθεί σε μια σοσιαλφιλελεύθερη καπιταλιστική πολιτική δύναμη.
http://pandiera.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc/

\"Σαπφώ Νοταρά\"

E, πέστο Χρυσόστομε!
Μας έσκασες, για να σου βγάλουμε, μετά από τρείς μέρες ανάκριση, ότι θέλεις
«ΜΜΕ ανεξάρτητα από το ΚΚΕ»!

ανταρσυος

Ενας, ή Σαπφώ Νοταρά: Πάλι σύνδρομο καταδίωξης έχεις; Ή μήπως νομίζεις πως το να κόβει το ΚΚΕ άρθρα προσυνεδριακού που δεν τα γουστάρει συμβάλλει στην άνοδο της αξιοπιστίας των ΜΜΕ του;

ανταρσυος

Επίσης, πέρα από το σύνδρομο καταδίωξης φίλε «ένας» ‘η Σαπφώ Νοταρά, έχεις και το σύνδρομο του κλουζώ: 2 σε 1 και διαλεκτική μηδέν! Μπράβο!

lathranagnostis

ΑΝΤΑΡΣΥΕ, ο «Εργατικός Αγώνας» έχει δικό του site. Δεν χρειάζεται αναδημοσίευση και από τον «Ριζοσπαστη» !
Εσείς πάντως, που θέλετε να κάνετε Μέτωπο μαζί τους, καλά κάνετε και αναδημοσιεύετε τέτοια κείμενα.

wpDiscuz